AG7 Original Astronaut Space Pen

8.490rsd

• Pišu u svakom položaju, nezavisno od gravitacije
• Sadrže patrone sa azotom koje onemogućavaju isušivanje ili curenje. Imaju visoko elastična mastila u
patroni pod pritiskom
• Postoje olovke sa normalnim, standard patronama, tankim patronama i bold
• Neke su toliko male da stanu u džep, manji ranac ili tasnu
• Pišu po bilo kojoj podlozi, koži, gumi, masnoj podlozi, mokroj itd.
• Mogu pisati u ekstremno toplim uslovima do +200C
• Mogu pisati I u hladnim uslovima do -35C

Opis

Pred Vama je prvi i originalni model Space Pen olovke koji je postao deo posade na prvoj misiji Apolo 1968. godine i od tada je stalni pratilac na svim NASA letovima. Dizajn ove olovke je potpuno isti kao i one koja je prvi put sletela na Mesec 1969. Ovo je teška olovka napravljena od solidnog mesinga sa izuzetno čvrstim hromiranim slojem. Ovo je fenomenalan poklon za njega i nju, one koji streme da dosegnu zvezde i prevaziđu sebe.

Pravljena je od ovih komponetni da traje i da izdrži sve vremenske uslove pa i da piše po svim podlogama: Po gumi, foto papiru, po masnim i mokrim podlogama.

 

Fisher Space Pen ide bilo gde, piše svuda. Ona Vas neće izneveriti kada pred poslovnim partnerom potpisujete značajan ugovor. Pa makar to činili i u Sibiru na minus 30.
Možda ćete na jednoj od konferencija upoznati bitnu osobu za Vaš binznis i baš u sauni ćete postići dogovor. Nije nikakav problem da istog momenta potpišete ugovor. Jer ova olovka piše i na toploti od 200 stepeni celzijusa. Zato je ona Vaš lojalni partner u svakom poslu ali i u svakoj životnoj situaciji.

Space Pen olovke – Fenomenalan poklon za njega i nju

Sama NASA je uložila milione u kreiranju olovke koja piše uprkos nedostatku gravitacije.
Rezultat tih istraživanja je upravo ova koju vidite… Space pen olovka. 

Space pen je izum Paul Fishera i bila je  na prvoj letilici koja je sa posadom napustila nisku zemljinu orbitu, u misiji Apolo 8. U istoriji je ova olovka poznata i po nadmetanju Sovjeta i Amerikanaca. Rusi su u svojim letilicama koristili grafitne olovke. Međutim, praksa je pokazala da odlomljeni vrhovi grafita upadaju u uređaje i kvare tehniku te su i sami u svojim misijama počeli da koriste Space pen olovke.

Doživela je svetsku slavu kada se pojavila po prvi put na tržištu i sa razlogom. Onaj ko je poseduje je istinski spreman za izazove koje neočekivane svakodnevice nose. Sa njom nikada nećete biti u situaciji da se iznervirate jer niste u mogučnosti da istog trenutka potpišete svoj dokument, pa čak iako ste u pokretu ili u nekoj ronilačkoj ekspediciji. Da. Ova olovka piše i pod vodom. Da li Vam treba još razloga da koristite baš Space Pen?

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će te ostaviti utisak “AG7 Original Astronaut Space Pen”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Možda će vam se svideti …