Alko Igra Pijani Rulet

1.990rsd

Rulet

16 čašica sa brojevima

 

Opis

Da li ste od onih koji stalno igraju online rulet? Sanjate o odlasku u Vegas sa grupom prijatelja i o nezaboravnim noćima po grandioznim kockarnicama grada greha? Ova igra možda ne može da vas zaista odvede tamo, ali da vam pruži nezaboravnu zabavu, to može sigurno. Ovaj pijani rulet spaja dve vaše ljubavi, igru rulet i čašicu. I što je važno, ide sa Vama, gde god… Na žurku, kod drugara, kod devojke. Nosite svuda svoju zabavu.

Ili, znate li nekoga kome je onlajn rulet glavna zabava? A želite da se malo sacijalizuje? Ovo zato je savršen poklon za njega/nju. Ne samo da će ga voleti jer je rulet omiljena mu/joj igra već će imati priliku da je igra u društvu i da pri tom malo popiju i da se zabave.

Može biti odličan poklon za dečka koji više voli zezanje sa društvom u kući od odlaska po klubovima i kafanama. Pijani rulet je stalna zanimacija bez trošenja gomile novca po tim precenjenim klubovima i kafanama… Kad ionako, sve što vam treba su dobri ljudi i malo inspiracije za zabavu.

Zato, skupite društvo i igra može da počne. Na svakoj čaši imate brojeve i na kom broju se zaustavi loptica taj mora da pije. Zagarantovana dobra zabava.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će te ostaviti utisak “Alko Igra Pijani Rulet”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Možda će vam se svideti …