Hubsan H502S FPV X4 Desire

24.990rsd

 
 
 
 
 

Nema na lageru

Opis

Hubsan H502S FPV X4 Desire je First Person View dron, koji ima ekran na daljincu na kojem možete odmah gledati video. Gledaćete ga iz prvog lica, kao da ste u dronu. Slika na samom daljincu je mnogo lošija nego sam video koji posle gledate. Kada završite snimanje obavezno PRVO ISKLJUČITE kameru, pre nego što isključite dron ili daljinac, da bi vam video ostao sačuvan na SD kartici. H502S ima dva moda, normal za početnike i expert koji ima mnogo jače performanse nego normal.

Kada izađe iz dometa dron se sam vrati do mesta odakle je krenuo. Model poseduje GPS mod, koji se pokreće kada daljinac nadje 6 satelita i kada sam dron nadje 6 satelita. Ako ne nadje toliko, onda dron ne može da leti, osim ako se ne isključi funkcija za GPS. Isključivanjem te funkcije dron gubi mogućnost da se automatksi vrati do mesta polaska. Ima funkciju da vas prati sam, bez da vi upravljate. Ima i HEADLESS mod. Kada uključite taj mod više nije važno šta je napred. Napred će biti ono što je ispred daljinca. U ovaj model ide SD kartica koja se ne dobija u pakovanju.

Prilikom stavljanja SD kartice prvo isključite dron i daljinac.  U pakovanju se dobije: USB kabal, 4  rezervna propelera, šrafciger, 4 zaštite za propelere, kamera filter koji štiti ekran od sunca i punjiva bateriju za daljinac. Daljinski koristi 4 AA baterije. Pre svake upotrebe dron treba da se kalibriše. Prva kalibracija je u pravcu kazaljke na satu, zatim druga je nosem horizontalno na dole.
Pročitajte recenziju!

Uputstvo za korišćenje drona možete preuzeti ovde.
Napomene o bezbednosti i Izjavu o odricanju od odgovornosti preuzmite ovde.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će te ostaviti utisak “Hubsan H502S FPV X4 Desire”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Možda će vam se svideti …