Iprotector braon koža

990rsd

– 6 do 7 kartica
– Prirodna koža
– RFID zaštita
– Veličina 10 x 6,5 cm

Opis

Iprotector je premijum futrola za kreditne kartice i dokumenta. Izvucite karticu jednostavnim pokretom. Iprotector pruža vrhunsku lakoću korišćenja, dok elegantno aluminijumsko kućište štiti vaše kartice od savijanja, lomljenja i neželjene bežične komunikacije. Iprotector može da sadrži 6 kartica uključujući jednu embosiranu karticu ili može da sadrži 5 kartica, uključujući 3 embosirane. Za brz pristup, postavite kartice koje najviše koristite kao prvu i poslednju. Karticu koju postavite sa zadnje strane koristite za beskontaktno plaćanje ne vadeći je iz futrole.

Sigurno znate nekoga ko stalno gubi dokumenta ili zaboravlja po raznim džepovima, torbama i jaknama. Možda ste i sami takvi… Onda je vreme za jednu pristojnu futrolu. Futrola za kreditne kartice i dokumenta će se pobrinuti da nikad više niste u situaciji da stojite pred kasom i ne možete da platite jer ste opet zaboravili karticu u drugoj jakni. Šta više, ubrzaće ceo proces plaćanja ako vam je vaša beskontaktna kartica postavljena sa zadnje strane futrole.

Koliko samo neprofesionalno može da deluje ako su vam dokumenta razbacana i bez nekog reda. Ne samo da trošite puno vremena u stalnom traženju neophodnih dokumenata već ste zbog toga i pod čestim stresom. Nema ništa gore nego kada vas zaustavi saobraćajni policajac a vi 5 minuta preturate po džepovima i torbi ne biste li našli saobraćajnu i vozačku dozvolu. Ova futrola za kreditne kartice i dokumenta će okončati taj stres i držati sve u redu.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će te ostaviti utisak “Iprotector braon koža”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Možda će vam se svideti …