Privezak Slomljeno Srce

800rsd

Poklonite svom paru jednu polovinu srca a vi zadržite drugu.

  • proizvod od metala
  • snažne dve zakačke

Opis

Pokloni za parove

Da li imate nekog sa kim se osećate celo? Taj neko vas ispunjava, nasmejava i voli? Pravi ste srećkovići. U ovom vremenu nije lako naći pravu osobu, zato vam naš tim poručuje da čuvate to što imate. Svaki dan mu/joj govorite  da ga/je volite i malim znacima pažnje to i dokazujte.

Voleti ne zna svako. Zato kad naiđemo na nekog ko zna kako da voli nas, taj neko vredi više od svim muškaraca ili žena na ovom svetu. Vi ste našlli nekog takvog? Blago vama, reći će mnogi. Ali svi znamo da ljubav sama po sebi ne može da traje večno ako se ne čuva, mazi, pazi, hrani i brani od svih spoljašnjih i unutrašnjih pretnji. Te spoljašnje pretnje mogu doći u obliku drugih ljudi i razdvojenosti,  ali ove unutrašnje su gore. One su zapravo naši strahovi, ljubomora, lenjost i nevoljnost da se za ljubav borimo. Za ljubav se borimo svakim izgovorenim: volim te , verujem ti, možemo mi to… Ali i i malim stalnim radnjama koje to i pokazuju.

Jer Ljubav nije samo reč, Ljubav su dela. Sitni pokloni, romantične poruke, poljupci u prolazu, zagrljaji bez ikakvog razloga… će Vašoj voljenoj osobi pokazivati koliko vam znači. Neki sitni pokloni za parove će činiti vašu vezu slatkom ali i biti simbol vaše ljubavi.

Poklonite svom paru jedan deo ovog srca a vi zadržite drugu polovinu i neka ono postane još jedan simbol vaše ljubavi.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će te ostaviti utisak “Privezak Slomljeno Srce”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Možda će vam se svideti …