Space Pen 400SB Shiny Black – 50th Anniversary

5.990rsd

  • Pišu u svakom položaju, nezavisno od gravitacije
  • Sadrže patrone sa azotom koje onemogućavaju isušivanje ili curenje.
  • Imaju visoko elastična mastila u patroni pod pritiskom
  • Postoje olovke sa normalnim, standard patronama, tankim patronama i bold
  • Neke su toliko male da stanu u džep, manji ranac ili tasnu
  • Pišu po bilo kojoj podlozi, koži, gumi, masnoj podlozi, mokroj itd.
  • Mogu pisati u ekstremno toplim uslovima do +200C
  • Mogu pisati I u hladnim uslovima do -35

Opis

Space Pen 400SB Shiny Black spada u elegantnije modele olovaka.  Visok sjaj crne i zlatne boje ovoj olovci daju i notu glamura i prestiža. Specifično za ovaj model su izgravirane lunarne faze te ovaj model, Space Pen 400SB Shiny Black, može biti idealan poklon i za zaljubljenike u nebo i nebeske pojave.

 

Fisher Space Pen ide bilo gde, piše svuda. Ona Vas neće izneveriti kada pred poslovnim partnerom potpisujete značajan ugovor. Pa makar to činili i u Sibiru na minus 30.
Možda ćete na jednoj od konferencija upoznati bitnu osobu za Vaš binznis i baš u sauni ćete postići dogovor. Nije nikakav problem da istog momenta potpišete ugovor. Jer ova olovka piše i na toploti od 200 stepeni celzijusa. Zato je ona Vaš lojalni partner u svakom poslu ali i u svakoj životnoj situaciji.

Istorija Space Pen olovaka

Sama NASA je uložila milione u kreiranju olovke koja piše uprkos nedostatku gravitacije.
Rezultat tih istraživanja je upravo ova koju vidite… Space pen olovka. 

Space pen je izum Paul Fishera i bila je  na prvoj letilici koja je sa posadom napustila nisku zemljinu orbitu, u misiji Apolo 8. U istoriji je ova olovka poznata i po nadmetanju Sovjeta i Amerikanaca. Rusi su u svojim letilicama koristili grafitne olovke. Međutim, praksa je pokazala da odlomljeni vrhovi grafita upadaju u uređaje i kvare tehniku te su i sami u svojim misijama počeli da koriste Space pen olovke.

Doživela je svetsku slavu kada se pojavila po prvi put na tržištu i sa razlogom. Onaj ko je poseduje je istinski spreman za izazove koje neočekivane svakodnevice nose. Sa njom nikada nećete biti u situaciji da se iznervirate jer niste u mogučnosti da istog trenutka potpišete svoj dokument, pa čak iako ste u pokretu ili u nekoj ronilačkoj ekspediciji. Da. Ova olovka piše i pod vodom. Da li Vam treba još razloga da koristite baš Space pen?

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će te ostaviti utisak “Space Pen 400SB Shiny Black – 50th Anniversary”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Možda će vam se svideti …