Poklon za Novu godinu koji će ga oduševiti


 

Bliži se ta magična noć a ti još ne znaš ni šta ćeš da obučeš, ni gde ćete da idete a ni šta da mu pokloniš i učiniš to veče savršenim. Tik, tak… Vreme brzo prolazi a to te čini nervoznom… Pritisak raste i gnjavi te taj osećaj da nemaš pojma od čega da kreneš u pripremama za doček. Ne možemo da ti pomognemo oko savršenog autfita niti gde ćeš za novaka, ali možemo oko izbora za poklon za decka.

Evo nekoliko pitanja na koja treba da odgovoriš samoj sebi pre nego što se odlučiš za kupovinu:

Koliko smo bliski?

Ne još, tek smo se smuvali: Tek ste započeli vezu i sve vam je slatko novo i uzbudljivo?

Leptirići su još uvek živi i jedva čekate kada ćete ga opet videti… Eh, da… Taj divan osećaj zaljubljenosti. Ali, niko ne govori o stresu koji ide uz tu zaljubljenost. Hoćemo da se prikažemo u najboljem svetlu i da kreiramo magične momente koje nećemo nikada zaboraviti. Zato odabir poklona u ovoj fazi veze je možda i najstresniji. Jer da bi kupili poklon koji će ga oduševiti, moramo da se potrudimo da saznamo što više o njegovim navikama i sklonostima. Zato se moramo potruditi da dobijemo i neke odgovore.

Pitanja na koja treba pronaći odgovore su:

Šta moj dečko radi u slobodno vreme?

Da li provodi puno vremena za kompjuterom ili na telefonu? Ako je to slučaj, sledeći korak je saznati je da li to vreme troši na igranje video igrica, pravljenju muzike ili krstarenju Internetom u potrazi za novim informacijama i znanjima… Jer razumevanje njegovog ponašanja i u virtuelnoj sferi će nam pružiti dobre uvide u to šta će biti savršen poklon za dečka. Možda voli da gleda video sadržaje na telefonu, onda ćeš se najverovatnije odlučiti za npr. VR naocare. A ako gleda filmove i serijie po celu noć, možemo reći da je tvoj dečko najverovatnije filmofil. A pošto živimo u vremenu Ratova zvezda, najboljeg filmskog serijala ikada, sigurno neće ostati ravnodušan na neke starwars šolje. 

Raspitaj se kako provodi slobodno vreme, i bićeš na pravom putu da razumeš njegov svet. Ako to uspeš, neće ti biti teško da odabereš pravi poklon za njega.

Koja je njegova najveća strast?

Da li možda voli da igra poker sa društvom ili provodi vreme u virtuelnim kazinima na netu? Sigurno je onda da su igre njegova strast. Možda se to tebi ne sviđa, ali ne zaboravi, sada pričamo o poklonu koje će ga oduševiti. A može ga oduševiti samo ono što iskreno voli i u čemu uživa.  Ovde smo vam pripremili najbolje karte  na koje ni jedan ljubitelj kartaških igara neće ostati ravnodušan.

Već je spomenuo kako ostaje budan do 5 ujutru da bi propratio neku utakmicu… To  govori da je najverovatnije taj sport koji prati njegova strast. Možda se sada ni ne bavi tim sportom, a možda nikad i nije, ali sigurno je da negde u njegovoj podsvesti leži iskra želje da bude u tom svetu. Ili voli automobile i za njima se okreće više nego za ženama… Onda je sigurno da bi mu se svideo menjac privezak ili u obliku automobilske gume..

Možda svake nedelje ide u lov ili ribolov, možda voli šah? Primera je mnogo jer koliko ljudi, toliko je i želja. Saznaj koja je njegova strast i pokaži mu poklonom da ga podržavaš i gledaj kako raste njegov osmeh i sa njim njegova ljubav prema tebi.

 Dakle, potrudi se da saznaš njegove male i skrivene težnje i da ga obraduješ slatkim poklonima koji će ga oduševiti jer sigurno ne očekuje da ga na početku veze tako dobro razumeš. Ali ako u tome uspeš, ti si devojka za sva vremena.

Da li je komformista ili avanturista? 

Ovo je prsto za razumeti. Samo ga posmatrajte kako se ponaša u prirodi ili parku… Da li se plaši buba i da li ga žuljaju neudobna sedišta i stolice previše često. Ako se žali dok je u prirodi na sve i svašta, sigurno je da je dečko komformista mnogo više nego avanturista. U tom slučaju, poklonićete mu nešto što će ga ušuškavati u njegovoj bezbrižnoj udobnosti svakodnevice. Nešto u ćemu će uživati dok bude jeo svoj omiljeni obrok koji jede po hiljaditi put u istom aranžmanu, nešto kao što je ovo.

Ali ako je neko ko uživa u novoj situaciji i priroda je njegova druga kuća, tada ćete pokloniti ono što će priličiti njegovom karakteru i željama. Sigurni smo da bi takav momak bio srećan da ima neke korisne alatkice ili npr. kompas kako bi mogao da bezbednije provodi svoje omiljeno vreme u prirodi. Još neke naše predloge za dečka avanturistu možeš pogledati ovde.

Da li je u nekoj životnoj situaciji koja zahteva dodatnu podršku od okoline?

Tvoj dečko je upravo upisao faks, master ili dobio novi posao? Uh, verujte, nije mu lako. Treba se prilagoditi novoj okolini, ostati svoj a pri tom odgovoriti na očekivanja i zahteve okoline, To je balansiranje na više nivoa, Zato, razmislite šta bi moglo najviše da mu paše u datom momentu. Da li je to možda neka masaža koja će pomoći da se oslobodi velikog pritiska, ili neki odevni predmet koji mu fali da bi bio u skladu sa novo-nastalom situicajom i okolinom? Ili je to neka super kul umetnička figurica koja će mu biti motivacija u svakodnevnom radu da nastavi dalje i da bude najbolja verzija sebe? Ako nema hemijsku olovku kojom može da se pohvali, mi preporučujemo ovu koja leti u svemir u NASA mislijama. Zamisli, koliko je kul imati olovku kojom pišu astronauti u svemiru… Dobro promisli jer si mu ti upravo ta podrška koja mu treba.

Koliko smo bliski?

Da, baš smo bliski: Da li ti i tvoj dragi već znate sve jedno o drugom, i da li se osećate u potpunosti svoji kada ste zajedno?  

Mislimo na one momente kada tvoj dečko zna da ste osoba od krvi i mesa a ne porcelanska lutkica koja je lepa 24/7. Mislimo na momente kada  se ti ne zgražavaš kad on proizvede neki prorodan zvuk a to se čuje kao da je neko upravo ispalio rafal na vas, već se zajedno smejete svemu… Možda vam  neke stvari već postaju dosadne, kao što su izlasci u grad ili mislite da bi vaš seksualni život mogao biti obnovljen? Onda je Nova godina dobar momenat da uradite baš to, da začinite vašu vezu zanimljivim igricama.  Ovako nešto bi bio idealan poklon za oboje jer ćete dobiti nove situacije za zezanje, druženje i dodatno zbližavanje.

Pogledaj još i naš tekst Kako odabrati poklon za Novu godinu, mislimo da će ti biti od koristi

Leave a comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *